Permacultuur in je persoonlijke en sociale leven

met 42 oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Auteur: Looby Macnamara
Vertaling: Lien De Coster
ISBN: 9789062240289


€ 24,95

Permacultuur in je persoonlijke en sociale leven

We worden allemaal met onze eigen uitdagingen geconfronteerd en hebben onze eigen beslissingen te nemen. Hoe nemen we die, in harmonie met onszelf, de ander en de Aarde? Looby Macnamara baseert zich op permacultuur. Ingegeven door de natuur en het ritme van de Aarde, baseert permacultuur zich op de zienswijze dat alles met elkaar samenhangt en schept het een denkkader waarmee we dergelijke holistische systemen kunnen weven. Deze permacultuurblik vult zij aan met kennis uit verschillende sociale disciplines als psychologie, communicatie en organisatiekunde, bekijkt de auteur de huidige sociale systemen en neemt ze ons mee op exploratie op zoek naar welbevinden op persoonlijke, sociale en mondiale schaal.

Macnamara levert met deze transdisciplinaire aanpak een origineel geluid om tot een wereld vol overvloed te komen. Het is een inspirerend betoog en tegelijkertijd, met de vele oefeningen, biedt dit boek een spiegel om te reflecteren op je eigen proces in het avontuur op zoek naar een leven in overvloed.

Auteur

Looby Macnamara

Looby Macnamara is afgestudeerd antropoloog en docent permacultuur. Ze heeft haar eigen opleidingscentrum in Herefordshire waar ze ontwerpcursussen geeft over onder meer de wijze waarop je principes van permacultuur in je eigen leven en relatie kunt integreren.

Lees meer

Vertaler

Lien De Coster

Lien De Coster is onder meer afgestudeerd in Engelse en Zweedse taal- en letterkunde en journalistiek. Naast taal laat ze zich het liefst inspireren door natuur.

Lees meer

Productspecificaties

ISBN:
9789062240289
Auteur:
Looby Macnamara
Vertaling:
Lien De Coster
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
245x175x27
Illustraties:
Ja
Prijs:
€ 24,95

Lees meer >