Leuke groene dingen doen

Activiteitengids voor in de stad

Auteurs: Naomi Walmsley; Dan Westall
ISBN: 9789062240654


€ 22,50

´...daagt kinderen uit buiten op avontuur te gaan´– Project Leuker Leven projectleukerleven.nl/leuke-groene-dingen-doen-met-kinderen

Leuke groene dingen doen

Kom, we gaan leuke groene dingen doen!

Natuur is overal, ook als je in de stad of in een dorp woont. Ga je mee op avontuur? Ontdek welke planten, bomen en dieren er leven, gewoon bij jou in de buurt. Kijk hoe je ‘onkruid’ kunt omtoveren tot een zalfje, maak kastanjezeep en bak brandnetelchips. Ga aan de slag met een drinkbak voor de bijen of een snoepketting voor de vogels. Verzin te gekke spelletjes, leer hoe je wolken kunt lezen, vakkundig een touw moet knopen en hoe je met je natuurvondsten eenvoudig de mooiste dingen kunt knutselen.

Deze activiteitengids staat boordevol originele, goed uitgewerkte creatieve ideeën om zo mee aan de slag te gaan. Voor elk seizoen.

Ontdek de vele mogelijkheden om in je stad of nieuwbouwwijk met de natuur te spelen.

Geschikt voor kinderen tussen 4-14 jaar, met nadruk op 6-10 jaar.

Auteurs

Naomi Walmsley

Naomi Walmsley is samen met Dan Westall oprichter van Outback2Basics in het Engelse Shopshire. Hier leren kinderen in en met de natuur spelen, onder het motto: als de natuur je kameraad is, zul je haar leren waarderen, zien en kun je je er makkelijk mee verbinden.

Lees meer

Dan Westall

Dan Westall is docent en medisch en survival adviseur vo

Lees meer

Productspecificaties

ISBN:
9789062240654
Jaar:
2021
Pagina's:
160
Auteurs:
Naomi Walmsley; Dan Westall
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
250x200x13
Illustraties:
Ja
Prijs:
€ 22,50

Lees meer >