Zelf eetbare paddenstoelen kweken

op boomstammen, houtsubstraat, stro en koffiedik

Auteurs: Magdalena Wurth; Moritz Wildenauer
ISBN: 9789062245536


€ 29,95

Paddenstoelen zijn een rijke aanvulling op je bord. Ze barsten van de voedingsstoffen en hebben een eigen unieke smaak.  Nu kun je ze ook zelf gaan kweken. Op boomstammetjes, koffiedik, houtsubstraat of stro. Er zijn vele manieren waarop je deze schimmelvrienden de kop op kunt laten steken.

Dit boek laat je van 16 lekkere, eetbare paddenstoelen zien hoe je ze het best kunt kweken. Je zult zien dat dat op verschillende voedingsbodems kan en in diverse omgevingen. In het klein op de vensterbank, of groots aangepakt in een schuur of kelder. En alles wat daar tussenin ligt.

Zelf eetbare paddenstoelen kweken is een welkome aanvulling voor elke tuinier. Het past perfect in een eetbare, natuurlijke tuin, permacultuur en voedselbos.

Auteurs

Magdalena Wurth

De afgestudeerde landbouwwetenschapper werd al op jonge leeftijd verliefd op de champignonteelt. Sinds 2015 runt ze samen met haar partner Moritz Wildenauer de champignontuin Waldviertel.

Lees meer

Moritz Wildenauer

Moritz Wildenauer is de uitvinder en het creatieve brein van de paddenstoelentuin Waldviertel. Hij plant, ontwerpt en organiseert de paddenstoelenprojecten.

Lees meer

Productspecificaties

ISBN:
9789062245536
Jaar:
2022
Pagina's:
192
Auteurs:
Magdalena Wurth; Moritz Wildenauer
Formaat:
170 x 240
Illustraties:
Ja
Prijs:
€ 29,95

Lees meer >